’The Wire’-skaber er tilbage med dyster HBO-serie om fascistisk amerikansk præsident – se traileren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I en ny miniserie viser skaberne bag ’The Wire’ og ’The Deuce’ konsekvenserne af et ukonventionelt præsidentvalg – med Winona Ryder og John Turturro i front.

Traileren til HBO’s ’The Plot Against America’ viser en alternativ version af USA’s historie i en sårbar tid. For hvordan ville verden se ud i dag, hvis de amerikanske vælgere ikke havde genvalgt præsident Roosevelt i 1940’erne og i stedet havde udpeget en fascistisk og bindegal mand til at lede dem under Anden Verdenskrig?

’The Plot Against America’ er baseret på Philip Roths bog af samme navn, som kontrafaktisk fortæller om en verden, hvor den xenofobiske krigshelt og Hitler-tilhænger Charles Lindbergh beslutter sig for at opgive karrieren som pilot for i stedet at blive USA’s næste præsident.

I traileren til den nye HBO-serie ses det, hvordan mistro og frygt langsomt spreder sig i et lille jødisk samfund i New Jersey, skåret over Roths egen barndom. Her kæmper Roth-familien (Zoe Kazan og Morgan Spector) for at holde sig oven vande i et kvarter, der ikke er så sikkert for dem som før.

Samtidig hvirvles flere og flere af deres bekendte (blandt andet Ryder) ind i en polariserende præsidentkampagne styret af den charmerende Turturro, som viser, hvordan selv den bedste kan blive forført af tomme kampagneløfter.

’The Plot Against America’ har været ’The Wire’-skaber David Simons passionsprojekt i mange år. Simon har skrevet manuskriptet i samarbejde med en af sine faste makkere, Ed Burns.

’The Plot Against America’ kan ses på HBO Nordic fra 17. marts.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af