’Westworld’s tredje sæson får premieredato i ny foruroligende promovideo

’Westworld’s tredje sæson får premieredato i ny foruroligende promovideo
Evan Rachel Wood i 'Westworld'.

Frem med kalenderen: Den tredje sæson af ’Westworld’ har fået sin officielle premieredato i en ny foruroligende promovideo. Den kommende sæson af HBO’s dystopiske sci-fi-flagskibsserie er klar til at indtage tjenesten fra den 15. marts 2020 – hvilket betyder dagen derpå under danske himmelstrøg på HBO Nordic.

Premieredatoen er ikke den eneste dato, der flimrer over skærmen i den nye video. Videoen annoncerer nemlig en række datoer, der på den ene eller anden måde dikterer en form for eskalering af tilstande rundt omkring i verden – primært foregående i fremtiden. Fra begivenheder som rigsretssagen mod den 45. amerikanske præsident i december 2019 til begyndelsen på den 2. russiske borgerkrig i 2037.

Den tredje sæson af ’Westworld’ lægger op til et gensyn med blandt andre Evan Rachel Wood, Jeffrey Wright, Luke Hemsworth, Tessa Thompson, Ed Harris og Thandie Newtoon, mens en række nye navne som Aaron Paul (’Breakiing Bad’), Lena Waithe (’Master of None’), Vincent Cassel (’Black Swan’) og Scott ’Kid Cudi’ Mescudi er blandt de nye navne, der melder deres ankomst til universet.

Tidligere trailere til sæson tre har blandt andet afsløret, at vi i den nye sæson er rykket ud af temaparkerne og ind i den virkelige verden – samt til Silicon Valley og en creepy tech-virksomhed i den seneste af slagsen.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af