Brie Larson, Gal Gadot og Sigourney Weaver annoncerer deres egen fight club under Oscar – har præmierne klar

Brie Larson, Gal Gadot og Sigourney Weaver annoncerer deres egen fight club under Oscar – har præmierne klar
Brie Larson, Sigourney Weaver og Gal Gadot. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

For en enkelt stund fik vi endelig det ‘Alien’/DC/Marvel’-crossover, ingen har bedt om, men som alle nu ville ønske fortsatte, efter Oscar-natten er forbi.

Brie Larson (‘Captain Marvel‘) og Gal Gadot (‘Wonder Woman‘) hyldede nemlig under nattens show den feminine gennemslagskraft i Hollywood med en ægte superhelt imellem sig:

»Det er en enorm ære for mig at stå her med min superhelte-kollega, Gal, og kvinden som banede vejen for os begge: Sigourney Weaver,« sagde Larson stolt.

De tre indtog scenen under Oscar-ceremonien for at introducere dirigenten Eimear Noone (’World of Warcraft’), der som den første kvinde i Oscar-historien skulle lede musikken kortvarigt i orkestergraven.

Før musikken annoncerede Weaver dog, at der var en nyhed, hun gerne ville dele:

»Tilsammen er vi tre en virkelig stærk kombination, og vi har faktisk lige aftalt backstage, at vi efter showet vil starte vores egen fight club!«

Gadot understregede derefter, at mænd også er velkomne i den eksklusive klub, hvis de betaler prisen og lade deres trøjer blive derhjemme og møder op i bar overkrop.

Og hvad får man så ud af fight clubben – ud over muligheden for at tæske aggressioner ud i selskab med nogle af filmindustriens sejeste kvinder?

Vinderen af kampene får et livs forbrug af deodorant, sushi og tequila, mens taberen ifølge Gadot, »må nøjes med at svare på journalisters spørgsmål om, hvordan det føles at være kvinde i Hollywood«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Læs hele vores Oscar-dækning her.

Se også: Her er højdepunkterne fra nattens Oscar-show

Læs kommentaren: Hvordan en sydkoreansk film kunne vinde Hollywoods elskede Oscar-pris

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af