Creepy website afslører nye trailere og easter eggs til ‘Westworld’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den nye trailer for tredje sæson af HBO’s futuristiske flagskibsserie ‘Westworld‘ blev lanceret for blot fire dage siden og viste, at serien er klar til at vende tingene på hovedet.

Men bedst som man måske skulle tro, at den intense trailer var nok promo, dukker skjulte trailere og easter eggs op til overfladen.

Seriens handling er rykket ud af temaparkerne og ind i den virkelige verden, hvor den creepy Silicon Valley tech-virksomhed Incite Inc. lover guld og grønne skove.

Virksomheden Incite har en ’rigtig’ hjemmeside, som ‘Westworld’-fans kan kaste sig over, hvilket en særlig systematisk Reddit-bruger, MTC_Chickpea, må siges at have gjort.

Vedkommende har nemlig gravet sig gennem den falske side og har fundet tre skjulte trailere til den kommende sæson og en del andre foruroligende easter eggs, der tegner et billede af, at Incite Inc. måske ikke har helt rent mel i posen (surprise!).

Ovenstående trailer er blot en af de mange skjulte gaver, der gemmer sig på siden.

Hjemmesiden til Incite fungerer også for danske brugere, men kræver en del tålmodighed. Et godt sted at starte er på sidens ‘Privacy Act’-funktion, der beskriver virksomhedens gode intentioner om datatrafik og privatliv.  Hvis man skulle få lyst til at snyde, kan en lettere indviklet guide til hjemmesiden findes på MTC_Chickpeas Reddit-profil.

Den tredje sæson af ’Westworld’ lægger op til et gensyn med blandt andre Evan Rachel Wood, Jeffrey Wright, Luke Hemsworth, Tessa Thompson, Ed Harris og Thandie Newtoon, mens navne som Aaron Paul (’Breakiing Bad’), Lena Waithe (’Master of None’), Vincent Cassel (’Black Swan’) også melder deres ankomst.

’Westworld’ har premiere 16. marts på HBO Nordic.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af