Damien Chazelle samler drømmehold til sin Netflix-serie ‘The Eddy’ – se traileren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Damien Chazelle blev i 2016 den yngste filmskaber i historien til at modtage en Oscar for bedste instruktion for den dengang 32-årige instruktørs musicalsucces ’La La Land’, der kom kun to år efter musikdramaet ’Whiplash’, som Chazelle også modtog stor ros og Oscar-nomineringer for.

Nu står Chazelle bag sin første tv-produktion, og i den nye Netflix-miniserie ’The Eddy’ ses ’Moonlight’-skuespilleren André Holland i hovedrollen som Elliot, der efter en tid som jazzscenens centrum i New York har indset livets mange uretfærdigheder og slået sig til tås med en tilværelse som jazzklubejer i samarbejde med sin gode ven (Tahar Rahim) i Paris.

Traileren viser Elliots vandren gennem den multikulturelle by, på vej mod klubben, hvor hans udfordrede teenagedatter Julie (Amandla Stenberg fra ’The Hate U Give’) tager imod ham, efter hun pludselig er dumpet ned i hans liv til Elliots blandede fornøjelse.

Den Grammy-vindende musiker Glen Ballard har skrevet musikken til ‘The Eddy’, der allerede i traileren viser Chazelles umiskendelige fascination og øje for detalje, når det kommer til hans produktioners lydside.

Chazelle og den BAFTA-vindende manuskriptforfatter Jack Thorne (’Wonder’) har skrevet miniserien, der også har Paweł Pawlikowskis ‘Cold War‘-hovedrolleindehaver, sangerinden Joanna Kulig, i centrum for Elliots mange problemer som musikerens ekskæreste.

‘The Eddy’ kan ses på Netflix 6. maj.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af