Harvey Weinstein fastholder sin uskyld efter dommen – indlagt med smerter i brystet

Harvey Weinstein fastholder sin uskyld efter dommen – indlagt med smerter i brystet
Harvey Weinstein ankommer til retssag i december. (Foto: David Dee Delgado/Getty Images)

I går morges amerikansk tid blev Harvey Weinstein af en jury i New York kendt skyldig i voldtægt og seksuelt overgreb. En dom, der sammenlagt kan give op til 28 års fængselsstraf – og som tilsyneladende kom en kende bag på den 67-årige tidligere filmmogul.

Mandag eftermiddag blev Harvey Weinstein frem for til fængslet på Rikers Island eskorteret til Bellevue Hospital på Manhattan med smerter i brystet. Weinsteins advokater påpeger til Fox News, at deres klient led af hjertebanken tidligere på dagen.

Det var derfor også kun Weinsteins advokater, det var muligt for pressen at lokke kommentarer ud af efter domsafsigelsen. Her fortalte advokat Arthur Aidala den forsamlede presse (ifølge Variety): »De ord, han blev ved med at sige til mig, var: ’Jeg er uskyldig, jeg er uskyldig, jeg er uskyldig. Hvordan kunne dette ske i Amerika?«.

Den konkrete straf for den afsagte dom fastlægges først den 11. marts. Forude venter desuden en retssag med anklager fra to kvinder i Los Angeles.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af