Kommer der en ‘The Outsider’ sæson 2? Det er der noget, der tyder på

Kommer der en ‘The Outsider’ sæson 2? Det er der noget, der tyder på
Ben Mendelsohn i 'The Outsider'.

Stephen King-filmatiseringen ‘The Outsider’ er blevet, hvad man vel kan kalde et sleeperhit. Serien om efterforskningen af et mystisk barnemord, der herhjemme kan ses på HBO Nordic, fik udmærkede anmeldelser fra begyndelsen, men langsomt synes interessen at være steget, og den er lige nu vel sagtens watercooler-serien over dem alle.

Vores egen Lise Ulrich skrev da også forleden, at serien »er på vej til at blive den bedste Stephen King-serie til dato«.

Med blot tre afsnit tilbage melder spørgsmålet om, hvorvidt vi kan vente os en sæson 2, sig selvfølgelig også. Fortællingen er som sagt bygget på en Stephen King-bog, og alt tyder på, at serien udtømmer bogens materiale. Men som vi har set med eksempelvis ‘Big Little Lies’, som alle skabere længe afsvor skulle blive til mere end den afsluttede miniserie, der var lagt op til, er det nærmest umuligt at lade en succes hvile i fred i streamingland.

Og faktisk har seriens skaber Richard Price arbejdet på sæson 2 i månedsvis, har han fortalt til Indiewire.

»Det er som at trække en kanin ud af en glashat – selvfølgelig vil der komme én mere, [hvis HBO vil have det]«, sagde han. »Det fænomen findes ikke, hvor de ikke vil have en anden sæson af en serie, der klarer sig godt«.

Richard Price har således skytset klar, og det virker til at være op til HBO at vende tomlen op eller ned. Og det vil egentlig være overraskende, hvis de ikke giver grønt lys. ‘The Outsider’ har fået samtalen til at køre med dens særlige blanding af klassisk whodunit-krimi og overnaturligt gys a la Stephen King.

Nye afsnit ‘The Outsider’ falder hver mandag på HBO Nordic.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af