Phoebe Waller-Bridge nedtoner sin betydning for James Bond-universet: »Det er en stor smeltedigel af alles idéer«

Phoebe Waller-Bridge nedtoner sin betydning for James Bond-universet: »Det er en stor smeltedigel af alles idéer«
Phoebe Waller-Bridge. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

»Man kan mærke, at Phoebe havde været inde over karakteren. Der var den her humor og kækhed, der er så karakteristisk for hende. Paloma føles som en rigtig kvinde,« udtalte Ana de Armas om sin rolle som James Bonds formodede flirt Paloma i den kommende ’No Time to Die’. En rolle, der efter sigende – ikke mindst ifølge skuespilleren selv – er blevet gjort mangefacetteret i forhold til den gængse Bond-babe takket være Phoebe Waller-Bridges medvirken i manuskript-skriveriet.

Phoebe Waller-Bridge, den Emmy-, BAFTA- og Golden Globe-vindende ’Fleabag’-skaber, blev – på opfordring af Daniel Craig – hentet ind for at finpudse manuskriptet, hvilket efter alle rygter at dømme har givet manuskriptet ekstra spræl, humor og tyngde. Men mens rygterne om helt grundlæggende omskrivninger og små revolutioner i Bond-universet ufortrødent florerer, skruer Waller-Bridge et nøk ned for forventningerne omgivende hendes medforfatterskab i et nyt interview med The Independent.

»De gav mig nogle scener og var sådan: ’Kan du skrive nogle alternativer til dette eller komme med en ny idé til, hvordan det kunne forløbe i midten, eller hvordan det ville ende?’« fortæller Waller-Bridge. »Og så gav jeg dem bare nogle muligheder og forskellige scener, og så tog de det, de ville have. Men der var mange mennesker, der skrev – instruktøren (Cary Fukunaga, red.) var også forfatter på den. Og der havde været et par forfattere inden da«.

»Daniel (Craig, red.) er virkelig, virkelig involveret fra begyndelsen,« fortæller hun desuden om James Bond-skuespillerens eget engagement. »Jeg havde så mange gode samtaler med ham om det, var konstant i kontakt med ham omkring det. Så det er en stor smeltedigel af alles idéer hele tiden«.

Herhjemme kan vi selv få syn for sagen den 2. april, hvor ’No Time to Die’ får dansk premiere.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af