Reese Witherspoon er tilbage på skærmen med thriller-serien ’Little Fires Everywhere’ – se traileren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Reese Witherspoon har hovedrollen i Hulus nye serie ’Little Fires Everywhere’ som kontrolfreaken Elena, der ser sit store forstadshjem gå op i røg.

Flammerne, der komplet destruerer hendes perfekte liv, lader til at være slutningen på et længere mysterium centreret omkring hendes nye udlejer: kunstneren Mia (Kerry Washington) og dennes teenagedatter (Lexi Underwood).

Den første trailer for serien viser, hvordan Elena før branden byder Mia velkommen til sit smukke nabolag, hvor forstadsfruernes primære beskæftigelse lader til at være at arrangere formfuldendte teselskaber og bagtaleri.

Overklasseløget Elena har af et godt hjerte – bedre kendt som en falsk facade – tilbudt den nytilflyttede kunstner et sted at bo til gengæld for »lidt hushjælp«. Ikke længe går der dog, før det bliver klart, at Mia ikke har tænkt sig at lege ærbødig stuepige, og at Elenas position som herre i eget hus er i kritisk tilstand.

’Little Fires Everywhere’ instrueres af anerkendte Lynn Shelton (’Your Sister’s Sister’, ‘Glow’) og er baseret på bestsellerbogen af samme navn. Serien følger de to kvinders intense forhold, der lader til at takle alt fra misundelse til racediskrimination og mordforsøg.

Witherspoon (‘Big Little Lies‘) og Washington (‘Scandal’) får på rollelisten selskab af blandt andre Joshua Jackson, Rosemarie DeWitt, Jade Pettyjohn og Jordan Elsass.

’Little Fires Everywhere’ kommer på Hulu 18. marts, men det vides endnu ikke, hvornår vi får den at se herhjemme.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af