Så er det officielt: ‘Friends’-reunionafsnit med alle skuespillerne på vej

Så er det officielt: ‘Friends’-reunionafsnit med alle skuespillerne på vej
Matt LeBlanc, Lisa Kudrow, Jennifer Aniston, David Schwimmer, Matthew Perry, Courteney Cox i 'Friends'.

Tidligere på måneden kunne vi berette, at samtlige ‘Friends’-skuespillere efter sigende havde skrevet under på en kontrakt om en ‘Friends’-reunionepisode. Nu har HBO Max, HBO’s kommende tillægsstreamingtjeneste, bekræftet, at kontrakterne er underskrevet og at den timelange special får premiere eksklusivt på deres nye platform.

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry og David Schwimmer vender alle tilbage i reunion-episoden, der kommer til at være unscripted, hvilket altså kan betyde, at afsnittet er delvist improviseret, eller blot bliver en slags tur ned ad memory lane, hvor stjernerne fortæller om deres oplevelser med hit-serien.

Ifølge Deadline får skuespillerne op mod 27 millioner kroner hver for at medvirke i episoden, der endnu ikke fået en titel.

HBO Max lanceres i USA til maj, og afsnittet bliver – sammen med resten af ‘Friends’-episoderne – tilgængeligt allerede ved lanceringen af platformen. Det er endnu uvist, om HBO Max kommer til Danmark – men mon ikke special-afsnittet nok skal finde vej til de danske skærme nogenlunde samtidig med den amerikanske premiere.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af