Soundvenue Forpremiere: Den danske mafiafilm ’Kød og blod’ med besøg fra hele det unge hold

Soundvenue Forpremiere: Den danske mafiafilm ’Kød og blod’ med besøg fra hele det unge hold
Den kriminelle familie med Sidse Babett Knudsen i spidsen i 'Kød og blod'. (Foto: Christian Geisnæs)

Danske mafiafilm kan tælles på få hænder. Og man behøver vist ingen hænder for at tælle danske mafiafilm med en kvinde som nådesløs boss.

Jeanette Nordahls debut ’Kød og blod’ får verdenspremiere på Berlin-festivalen om lidt, men vi har glæden af at præsentere den allerførste visning i Danmark 4. marts kl. 19.30 i Empire Bio (køb billetter her).

’Kød og blod’ er en rå, forfriskende og komprimeret thriller om 17-årige Ida, der efter sin mors død anbringes hos sin moster og voksne fætre. De tager imod hende med åbne arme – men Ida indrulleres også snart i deres hårdkogte levevej som kriminelle på toppen af lokalsamfundets dunkle hierarki.

Sidse Babett Knudsen har forrygende udstråling som matriarken Bodil, mens hendes kødelige undersåtter spilles af Joachim Fjelstrup, Elliott Crosset Hove og Besir Zeciri, som på hver deres måde er tikkende bomber under deres afvæbnende facader. I det hele taget er ’Kød og blod’ domineret af et usædvanligt stærkt ungt cast, som også består af Sandra Guldberg Kampp som Ida og stortalenterne Carla Røder og Sofie Torp.

Guldberg Kampp, Fjelstrup, Crosset Hove og Zeciri lægger alle vejen forbi sammen med instruktør Jeanette Nordahl til Q&A efter visningen.

Køb billet HER – og tilmed dig Facebook-event HER.

Soundvenue Forpremiere: ‘Kød og blod’
Den 4. marts kl. 19.30

Empire Bio i København

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af