‘Stranger Things’ møder ‘The End of the Fucking World’ i ny Netflix-serie – se traileren til ‘I Am Not Okay With This’

I traileren til Netflix’ nye scifi-drama lader highschool til at være et helvede for teenageren Sydney, som det sig hør og bør sig i enhver amerikansk coming of age-fortælling.

Sydney lader dog til at have en ret god grund til at hade sit liv, for i sine egne øjne er hun en anonym, hvid og deprimeret eksistens, hvis mærkelige udslæt på låret og ekstreme vredesudbrud kun kan være et tegn på, at puberteten har ramt hende unødvendigt hårdt. Eller at hun, efter en del overvejelser, måske har fået superkræfter?

Sidstnævnte mulighed har hun ikke rigtigt tid til at fundere for meget over. For nabodrengen Wyatt (Stanley Barber) er nemlig begyndt at kaste lange længselsfulde blikke over hækken, hendes bedste veninde har fået sig en nederen kæreste, og den forvirrede Sydney med de umiskendelige overnaturlige kræfter skal samtidig håndtere sin mors knusende sorg i kølvandet på farens mystiske død sidste år.

To af producerne bag ’Stranger Things’ har teamet op med en af skaberne bag ’The End of the F***ing World’, Jonathan Entwistle, og traileren til ’I Am Not Okay With This’ ligner da også en blanding af de to, tilsat en lille sjat eksistentialistisk teenagefnidder a la John Hughes.

I hovedrollen som superhelt in the making ses Sophia Lillis, der tidligere bedst er kendt som Beverly Marsh i ’It’-filmene og for rollen som en ung Amy Adams i ’Sharp Objects’.

’I Am Not Okay With This’ kan ses på Netflix 26. februar.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af