Chris Evans’ søns anklages for mord i traileren til Apple-serien ‘Defending Jacob’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Apple har fået en ujævn start som serieleverandør, men deres flagskib ‘The Morning Show’ fik flere og flere fans, som fortællingen skred frem, og også både ‘Dickinson’ og M. Night Shyamalans ‘Servant’ har deres fans. Så der er håb.

Nu er Apple TV+ på vej med serien ‘Defending Jacob’, der ligner en følelsesmæssig mavepuster at dømme ud fra den første trailer. Captain America himself, Chris Evans, spiller en statsanklager og far, der finder sig selv midt i et mareridt, da hans søn anklages for mord på en skolekammerat.

Historien er baseret på en bestseller af samme navn fra 2012, som forløses til en serie over otte afsnit. Og med lidt held står vi med en serie, der har noget af den samme knugende intensitet som HBO’s veloverståede ‘The Outsider’. Uden alt det overnaturlige, naturligvis.

Over for Evans spiller Michelle Dockery hans hustru, mens også J.K. Simmons, Pablo Schreider og Betty Gabriel er på rollelisten. Sønnen Jacob spilles af Jaeden Martell, og det skal blive spændende at se, om han er uskylden selv eller en ‘We Need to Talk About Kevin’-agtig ulv i fåreklæder.

‘Defending Jacob’ er skrevet af Mark Bomback, mens norske Morten Tyldum (‘Headhunterne’, ‘The Imitation Game’) sidder i instruktørstolen.

Premieren på Apple TV+ er sat til 24. april.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af