‘Den Korte Radioavis’ genopstår med ‘Den Korte CoronAvis’

‘Den Korte Radioavis’ genopstår med ‘Den Korte CoronAvis’
Kirsten Birgit og Rasmus Bruun på plakaten for 'Sommeren på Birgitø'.

Blandt de mange teateropsætninger, der har måttet lukke som følge af coronasituationen, er ‘Sommeren på Birgitø’, Den Korte Radioavis-duo Frederik Cilius og Rasmus Bruuns nye liveshow, der havde haft premiere 5. marts og skulle spille frem til 18. april.

Men intet er så skidt, at det ikke er godt for noget. For ‘Den Korte Radioavis’ er nu genopstået som radioprogram – under titlen ‘Den Korte CoronaAvis’.

Programmet er blevet offentliggjort her klokken 22, så jeg har endnu ikke nået at lytte, men det lader til, at Frederik Cilius og Rasmus Bruun har besluttet sig for at få noget ud af det, mens de alligevel er sat ufrivilligt fra bestillingen, og at programmet er Kirsten Birgit og Rasmus Bruun, som vi kender det.

Men jeg må stoppe her – og i gang med at lytte:

Listen to “Den Korte CoronAvis” on Spreaker.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af