Harvey Weinstein smittet med coronavirus – overført til isolation i fængslet

Harvey Weinstein smittet med coronavirus – overført til isolation i fængslet
Harvey Weinstein under retssagen i New York i december. (Foto: Scott Heins/Getty Images)

Harvey Weinstein er blevet smittet med coronavirus. Således lyder meddelelsen fra Wende Correctional Facility i New York, hvor den kuldsejlede filmproducer sidder bag tremmer. Weinstein er som følge af estresultatet blevet overført til en isoleret del af fængslet.

Harvey Weinstein blev installeret i det sikrede New York-fængsel tidligere på måneden, da han ved højesteretten på Manhattan modtog sin dom på 23 års fængsel for seksuelt overgreb og voldtægt.

Talspersoner fra fængslet vurderer, at Weinstein formentlig blev smittet med virussen inden fængslingen, hvor Weinstein dels var tilbageholdt i Rikers Island-fængslet og på Bellevue Hospital på Manhattan, hvor han var indlagt med smerter i brystet, inden han ankom til Wende, hvor to indsatte blev erklæret smittede med den globalt eskalerende virus.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af