Ondsindet Christoph Waltz sender Liam Hemsworth på menneskejagt i ‘Most Dangerous Game’ – se traileren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Har du brug for nogle hurtige penge til din højgravide kone, og er du alligevel dødeligt syg, så er Christoph Waltz lige den mand, du leder efter.

I den kommende streamingtjeneste Quibis ’Most Dangerous Game’ ses Liam Hemsworth som den vordende familiefar Dodge, der, med drømmen om rigdom til sine efterladte, går direkte i armene på en mystisk rigmand (Waltz), som har et tilbud, der er svært at sige nej til.

I traileren ses de to diskutere milliardærens nyeste syge måde at bruge sine mange penge, nemlig en gigantisk menneskejagt.

Hvis Dogde kan overleve i 24 timer med nogle af verdens bedste lejemordere i hælene, vil han og hans kone modtage et svimlende beløb penge. Og i et forsøg på at gøre en forskel for sin familie siger Dogde ja.

»Hvornår går vi i gang?« spørger Dogde. »Lige nu«, lyder svaret.

‘Most Dangerous Game’ er ikke en serie, men derimod en spillefilm opdelt i mindre bidder. Quibi kalder formatet for ’a movie in chapters’, hvilket nok er nemmest at forstå, som når man i de gode gamle dage valgte en scene eller et kapitel på en dvd.

‘Most Dangerous Game’ er baseret på novellen af samme navn skrevet af Richard Connell i 1924 og bliver blandt andet instrueret af Phil Abraham, der har erfaring fra ‘Mad Men’ og ‘The Sopranos’, og som står for mindst to af ‘kapitlerne’, der varer omkring 10 minutter hver.

Quibi lanceres 6. april i USA, men det vides endnu ikke, hvornår – og om – tjenesten kommer til Europa.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af