Susanne Biers store Nicole Kidman-serie udskydes på grund af corona

Susanne Biers store Nicole Kidman-serie udskydes på grund af corona

Susanne Bier har instrueret alle seks afsnit af ‘The Undoing’, der skulle have haft premiere på HBO Nordic 11. maj.

Men nu kan vi tilføje HBO-produktionen til den lange liste af film og serier, der udskydes på grund af coronasituationen. ‘The Undoing’, der har Nicole Kidman og Hugh Grant i hovedrollerne, får nu i stedet premiere til efteråret.

Det kan umiddelbart være svært at forstå, hvorfor streamingtitler udskydes på et tidspunkt, hvor det er et af de få kulturtilbud, der har fået bedre kår under den indeværende karantænetilstand. Og HBO har ikke forklaret nærmere, hvad udskydelsen skyldes.

Men der kan simpelthen være tale om, at alle seriens seks afsnit ikke ligger klar. Noget lignende så vi med ‘Fargo’ sæson 4, der blev udskudt, fordi de sidste to afsnit endnu ikke var færdige. Så måske er der også her tale om, at man mangler noget i postproduktionen, som ikke kan ordnes i en social distancing-tid.

I ‘The Undoing’ indtager Kidman hovedrollen som den succesfulde psykolog Grace Sachs. Hun lever et perfekt overklasseliv i New York med sin hengivne mand (Hugh Grant) og elskede søn (stortalentet Noah Jupe).

Men et par uger inden Graces karriere kulminerer med en prestigefyldt bogudgivelse, styrter hendes verden sammen, da hun pludselig står over for et voldsomt dødsfald og hendes mand forsvinder.

Serien er skrevet af David E. Kelley (‘Big Little Lies’), baseret på romanen ‘You Should Have Known’. Foruden Kidman og Grant medvirker også Donald Sutherland, Edgar Ramirez og Sofie Gråbøl.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af