Det mest forhadte par fra Netflix’ ‘Too Hot To Handle’ afslører deres videre skæbne

Det mest forhadte par fra Netflix’ ‘Too Hot To Handle’ afslører deres videre skæbne
Harry og Francesca. (Foto: Netflix)

(Spoilers for ‘Too Hot to Handle’)

En unge efter udgivelsen af Netflix’Too Hot To Handle’ – hvor singlerne er mere end ready to mingle – står to uundgåelige spørgsmål tilbage:

Hvorfor bingede jeg lige seks timers skamløs reality? Og hvad er der mon sket med showets mest forhadte par, Harry og Francesca, siden optagelserne sluttede i marts forrige år?

Første spørgsmål må være overladt til den enkeltes samvittighed at besvare, men canadiske Francesca Farago og australske Harry Jowseys romantiske skæbne er heldigvis ikke en hemmelighed.

I et interview med Collider besvarer Harry nemlig det ultimative spørgsmål: Er de stadig sammen?

»Det er vi. Men vi havde faktisk en pause efter showet«, fortæller Harry. »Vi var sammen i et par måneder, men så flyttede jeg til LA, og så skete det typiske, hvor man er fuld og kommer til at skrive til sin ex. Og så pludselig er (man sammen igen, red.), og så er det hele meget bedre end før«.

Harry har endnu ikke set et eneste afsnit at showet, men har set traileren »omkring 400 gange«. Han ved dog godt, at han og kærestens endelige test, i form af et privatophold i en lækker suite, var intenst at overvære:

»Vi var faktisk derinde i 24 timer«, fortæller han. »Jeg ved ikke, om de har inkluderet det i showet, men resten af castet var ikke særlig glade for, at vi skulle overnatte sammen, og de var ret sure. Francesca havde fået et par drinks, så hun foreslog, at vi ’bare skulle bruge resten af pengene og have en god aften sammen’, men jeg var sådan: ’Hvad laver du? Nej! Lad os være gode!«

Harry, der tidligere skyldte skylden på Francesca for et kys til 3.000 dollars, lader altså til at have lært noget af eksperimentet. Og faktisk går det så godt med det faste forhold, at Harry ikke ville have noget imod et bryllup.

»Yeah, jeg kunne godt gifte mig med hende«, har han fortalt til Oprah Magazine.

»Ærligtalt, hvis hun var i LA ville vi nok komme til at tage til Las Vegas og bare gøre det. Fordi vi er dumme«.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
View this post on Instagram

always been you.. @harryjowsey♥️

A post shared by TOO HOT TO HANDLE (@francescafarago) on

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af