’Orange is the New Black’-skaber arbejder på ny Netflix-serie om livet under coronakarantænen

’Orange is the New Black’-skaber arbejder på ny Netflix-serie om livet under coronakarantænen
Jenji Kohan. (Foto: Jason Merritt/Getty Images)

Coronavirussen og den isolation, den har bevirket mange steder, har mildest talt været en udfordring i film- og serieverdenen. Produktioner har måttet lukke ned, og premieredatoer er blevet rykket i flæng.

Dette hindrer dog ikke et nyt projekt fra ’Orange is the New Black’-skaber Jenji Kohan, der har besluttet sig for at lave limonade ud af coronavirussens bitre citronhøst. Netflix har nemlig annonceret, at Kohan barsler med en ny antologiserie med titlen ’Social Distance’ om livet i en karantænetid.

»Vores job som storytellers er at afspejle virkeligheden, og i denne nye, bizarre, forvirrende virkelighed, vi alle oplever, føler vi inderligt for at finde et samlingselement, mens vi alle forbliver på afstand,« fortæller seriens producere via Netflix. »Vi er blevet inspireret til at skabe en antologiserie, der fortæller historier om den nuværende periode, vi gennemlever – de unikke, personlige, dybt menneskelige historier, der illustrerer, hvordan vi lever hver for sig, sammen«.

’Social Distance’ vil således blive skabt og produceret virtuelt, så de medvirkende filmer sig selv derhjemmefra. Hvem de medvirkende kommer til at være, samt øvrig information omkring seriens format, er endnu ikke offentliggjort.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af