‘Rick and Morty’ er tilbage med intergalaktisk galskab i ny trailer for anden halvdel af sæson 4

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»The boys are back in town«. Thin Lizzy-klassikeren sætter stemningen i den nye trailer til anden halvdel af sæson fire af den animerede serie ’Rick and Morty’. Og ja, the boys are back in town, indeed. Med alt, det indebærer af unødvendige badass-outfits, intergalaktiske stridigheder og splitterravende Hans Jørgen-flugt for livet.

Anden halvdel af den fjerde sæson af hitserien består af fem afsnit, der får premiere via Adult Swim den 3. maj. De nye afsnit lægger sig til den første halvdel, der ligeledes består af fem afsnit, som (efter også at have haft sin premiere på Adult Swim i november) landede på Netflix i december. Her skrev vores anmelder, at »Dan Harmons komedieserie holder tårnhøjt niveau«, og tildelte den fem solide stjerner.

I kølvandet på premieren på den anden halvdel af sæson fire kommer desuden premieren på ’Rick and Morty’-medskaber Justin Roilands nye animerede sitcom ’Solar Opposites’ om en alien-familie, der tumler med intergalaktiske problematikker og teenage-fnidder tilsat et gedigent forbrug af alkohol og psykedeliske stoffer.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af