Actionbasker med Chris Hemsworth er på vej til at blive Netflix’ største film-premiere nogensinde

Actionbasker med Chris Hemsworth er på vej til at blive Netflix’ største film-premiere nogensinde
Chris Hemsworth i Netflix' 'Extraction'

Coronakrisen har været særdeles god ved Netflix, der har flere abonnenter end nogensinde før. Og ikke overraskende hungrer publikum efter et gedigent actionbrag, nu hvor blockbustersæsonen er sat på pause og biograferne er lukkede.

Det er særligt kommet Netflix-filmen ‘Extraction’ med Chris Hemsworth til gode. Ifølge streamingtjenesten, der er notorisk kendt for at holde seertallene tæt ind til kroppen, vil filmen være set af omkring 90 millioner husstande indenfor de første fire uger af premieren.

‘Extraction’ bliver dermed den største åbning for en Netflix-film nogensinde, skriver tjenesten på Twitter.

Det fremgår dog ikke, hvor meget hver enkelt husstand skal have set af filmen for at tælle med i statistikken. Streaminggiganten har tidligere mødt kritik for at tælle alle, der har set to minutter af en film med i deres samlede seertal.

Chris Hemsworth takkede i et Instagramopslag alle filmens tilhængere for at gøre ‘Extraction’ til »film nummer et på planeten lige nu«.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af