Charlize Theron giver den som udødelig lejesoldat i traileren til Netflix-actionbraget ’The Old Guard’

I århundreder har en lille hemmelig gruppe af råstærke lejesoldater – ført an af Andy (Charlize Theron) – kæmpet for at beskytte den dødelige verden. Til forskel fra resten af verdenen, er denne gruppe nemlig intet mindre end udødelige. En egenskab, der mildest talt er ganske belejlig i lige netop deres erhverv, og som derfor har været hemmeligholdt – lidt indtil nu, hvor gruppens særlige evner pludselig afsløres, og de må kæmpe imod fjenderne, der vil udnytte og reproducere dem.

’The Old Guard’ er baseret på en graphic novel af samme navn skrevet af Greg Rucka, der ligeledes har skrevet manuskriptet til selve filmen, og illustreret af Leandro Fernandez. Filmversionen, der er skabt til Netflix, er instrueret af Gina Prince-Bythewood, der er bedst kendt for film som ’Beyond the Lights’ og ’Love and Basketball’.

Charlize Theron får i rollen som benhård lejesoldat selskab af blandt andre KiKi Layne (’If Beale Street Could Talk’), der spiller rollen som gruppens nye medlem, samt Marwan Kenzari (’Aladdin’) og Matthias Schoenaerts (’Red Sparrow’).

’The Old Guard’ får premiere den 10. Juli.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af