Hollywoods mest hårdkogte skuespiller får sin egen historie fortalt i ‘Inmate #1’ – se traileren

Hollywoods mest hårdkogte skuespiller får sin egen historie fortalt i ‘Inmate #1’ – se traileren
Danny Trejo i 'Inmate #1'.

En af de mest ikoniske skurke i mine tween-års storforbrug af actionfilm var Danny Trejos bistre, stortatoverede, knivkastende Navajas på jagt efter Antonio Banderas i Robert Rodriguez’ ‘Desperado’ fra 1995.

Rollen var jo sådan set flad som en pandekage, men who cares: Danny Trejos look var ulig noget, jeg havde set før.

Lidt vidste jeg, at Trejo selv kom fra en mildest talt hårdkogt baggrund i det kriminelle miljø. Men den historie bliver nu fortalt i dokumentarfilmen ‘Inmate #1’, der beretter om Trejos liv fra et heroinmisbrug som 12-årig, fængselsdomme og et liv i den lyssky overhalingsbane til en pludselig beslutning om at bruge livet til noget godt, hvilket efterfølgende skulle føre til en flot Hollywood-karriere.

Det var netop ‘Desperado’, der gav Trejo det store gennembrud, og han spillede siden med i andre Rodriguez-højdepunkter som ‘From Dusk Till Dawn’, ‘Planet Terror’, ‘Once Upon a Time in Mexico’ og ‘Spy Kids’, hvorfra hans mest kendte karakter, Machete, blev udviklet. Figuren fik siden sine egne spinoff-film. Han har også haft roller i titler som ‘Heat’ og ‘Breaking Bad’.

Trejo har en exceptionel historie, og traileren antyder da også, at der er rigeligt med anekdoter og konstruktive budskaber til at fylde dokumentarfilmen om ham.

Filmen kommer ud 22. juni på video on demand – forhåbentligt også herhjemme.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af