Nicolas Cage skal spille Joe Exotic i ny tv-serie

Nicolas Cage skal spille Joe Exotic i ny tv-serie
Foto: Vittorio Zunino Celotto/Getty Images

Hermed er overskriften, du ikke vidste, du ventede på og hungrede efter, skrevet. Og den er god nok: Nicolas Cage skal spille rollen som Joe Schreibvogel (alias Joe Exotic) i en ny tv-serie om den excentriske tigertæmmer og ’Tiger King’-stjerne.

Den nye serie er baseret på en artikel med titlen ’Joe Exotic: A Dark Journey Into the World of a Man Gone Wild’, der blev bragt allerede i juni 2019. Herpå købte ’American Vandal’-skaber Dan Lagana rettighederne til historien og scorede Nicolas Cage til hovedrollen i serien – med andre ord flere måneder inden resten af verden med Netflix-dokumentaren ’Tiger King’ fik tigerfeber.

Serien kommer til at bestå af otte afsnit, og den giver Nicolas Cage sin første hovedrolle i en tv-serie. Ifølge Variety lyder oplægget til serien således: »Historien kredser om Joe Schreibvogel, aka. Joe Exotic, en excentrisk, eksotisk dyrepasser i Oklahoma, der kæmper for at beholde sin park, selvom det kan koste ham hans forstand. Serien vil bo i løvens hule med Joe, udforske hvordan han blev Joe Exotic og hvordan han mistede sig selv til en karakter, han selv havde skabt«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af