Se første højspændte trailer til sidste sæson af ’13 Reasons Why’

STREAMING TOGETHER
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den dramatiske og stærkt omdiskuterede high school-serie ’13 Reasons Why’ vender tilbage med sin sidste sæson 5. juni. Og at dømme ud fra sæsonens første trailer kan vi roligt forvente endnu mere højspændt drama.

Sandhederne pibler langsomt frem til overfladen i den dramatiske trailer, når hovedpersonen Clay træder ind på high school-gangene og ser ordene »Monty blev framet« spraymalet på væggene. Og langsomt begynder Clays fortid – og alle de forbrydelser, han har hjulpet med at dække over i seriens løb – at indhente ham.

Den officielle synopsis lyder: »Mens Liberty High School-eleverne forbereder sig på dimission, tvinges de til at træffe afgørende og hjerteskærende beslutninger, om hvordan deres fortid skal påvirke deres fremtid«.

Det lader altså til, at freden endnu engang er i opbrud i ’13 Reasons Why’, der tidligere har skildret selvskade, voldtægt, skoleskyderier, selvmord og stofmisbrug til stor polemik.

’13 Reasons Why’ har premiere på Netflix 5. juni.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af