Carole Baskin overtager Joe Exotics dyrepark efter ny dommerkendelse

Carole Baskin overtager Joe Exotics dyrepark efter ny dommerkendelse
Joe Exotic i 'Tiger King'. (Foto: Netflix)

Det kan meget vel være, du for længst har fordøjet fortællingen om Joe Exotic og hans eksotiske tiger-univers, som vi fik serveret i Netflix-hittet ’Tiger King’, men dramaet omkring vildkatte-zoo’en fortsætter altså ufortrødent. Seneste nyt i sagen er, at Joe Exotics ærkefjende Carole Baskin nu overtager Joes dyrepark, G.W. Zoo i Wynnewood, Oklahoma.

Nøglerne til dyreparken, der de seneste år har været bestyret af Jeff Lowe, overdrages nu til Baskin, der netop har fået medhold i, at Joe Exotic (med det borgerlige navn Joseph Allen Maldonado-Passage) har begået svindel, da han i 2011 overdrog rettighederne til dyreparken til sin mor, Shirley Schreibvogel. En overdragelse, som moren under ed har indrømmet fandt sted, så Joe kunne undgå et potentielt kreditor-opgør, hvis han skulle tabe sin trademark-retssag mod Carole Baskin (hvilket vi også får et lille indblik i i ’Tiger King’).

I 2013 tabte Exotic trademark-sagen mod Baskins Big Cat Rescue og endte med en regning på knapt én million dollars – hvormed dyreparken altså således skulle have været med i prisen i første omgang, hvis altså ikke Exotic havde nået at overdrage den til sin mor.

Men nu, hvor sandheden om overdragelsen er kommet frem, har Jeff Lowe, der som nævnt nu bestyrer parken, 120 dage til at forlade G.W. Zoo – og tage sine kæmpekatte med sig – inden Big Cat Rescue overtager hele molevitten.

Nyheden kommer næppe til at falde i god jord hos Joe Exotic, der fortsat afsoner sin 22 år lange dom i Texas, efter han i 2019 blev kendt skyldig i at have betalt en lejemorder 20.000 kroner for at slå Carole Baskin – der nu overtager hans tigermekka – ihjel.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af