Carole Baskin snydes af youtubere til sit første interview siden ‘Tiger King’

Carole Baskin snydes af youtubere til sit første interview siden ‘Tiger King’

I en prank, der kun kunne udføres under corona, har Carole Baskin afgivet sit første interview siden ’Tiger King’ til to youtubere i Jimmy Fallon-forklædning.

Baskin har ellers hidtil holdt kortene tæt til kroppen og nægtet at udtale sig andre steder end på sin egen blog, efter hun følte sig forkert fremstillet i ‘Tiger King’. Men nu er stilheden blevet brudt, om end under svigefulde omstændigheder.

Briterne Josh Pieters og Archie Manners har lavet populære pranks på Youtube i over fire år. Men interviewet med Baskin må siges at være en af deres største bedrifter til dato.

I videoen viser de, hvordan de finder Caroles kontaktinformation og udgiver sig for at være et produktionsselskab, der arbejder med at finde gæster til ’The Tonight Show med Jimmy Fallon’.

Efter Baskin siger ja til interviewet, udgiver de sig for at være producere på ‘The Tonight Show’, som beklager mange gange over for Baskin, at hun grundet tekniske problemer ikke kan se Fallon lige nu.

Pranken afhænger nemlig i høj grad af den svingende kvalitet, som Zoom-møder har tendens til at levere. For Pieters og Manners har naturligvis ingen levende billeder af Fallon, men derimod et imponerende kartotek af udklippede sætninger og svar fra værten, som de kan afspille for Baskin, der hopper i med begge ben.

Youtube-videoen har 13 timer efter sin udgivelse over en million views.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af