Den svenske Cannes-film ‘Sweat’ viser den hårdkogte bagside af influencer-livet – se traileren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Nogle gange afspejler fiktionsfilm virkeligheden på skræmmende vis. Og det svensk-polske drama ’Sweat’ lader, ud fra sin første trailer, til at give et intimt indblik i den glamourøse influencer-tilværelse, mange af os de seneste par måneder er blevet mindet om er langt fra perfekt.

‘Sweat’ er skabt af den svenske instruktør Magnus von Horn og blev udtaget til Cannes-festivalens officielle program i år. En stor udmærkelse – også selvom festivalen som bekendt ikke finder fysisk sted i år.

Filmen følger den polske fitness-influencer Sylwia, hvis popularitet på Instagram pludselig eksploderer. Berømmelsen er netop, hvad hun har ventet på, men selvom hun har rundet de 600.000 fans – der alle lader til at forgude hendes morgenrutiner og inspirerende workouts – viser ’Sweat’ den tragiske side af berømmelsen, som de sidste måneders tragiske selvmord har mindet influencerfans verden over om eksisterer.

I en skræmmende parallel til ‘Sweat’ blev den japanske Netflix-realityserie ‘Terrace House‘ for nyligt sat på pause med øjeblikkelig virkning, efter den professionelle wrestler og medvirkende i serien Hana Kimura blev fundet død i sit hjem i en alder af 22 år. Spekulationer om cybermobning og selvmord, som følge af hendes berømmelse, blev konkretiseret af et afskedsbesked til hendes loyale fans på Instagram.

I lyset af virkeligheden ser man skræmmende på de første klip af ’Sweat’, hvor den unge Sylwia har svært ved at håndtere den voksende popularitet på de sociale medier, der langsomt æder sig ind på hendes privatliv.

Det vides endnu ikke, hvornår (eller om) ‘Sweat’ får dansk premiere.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af