Bill Murray-klassikeren ’Groundhog Day’ på vej som tv-serie

Bill Murray-klassikeren ’Groundhog Day’ på vej som tv-serie
Bill Murray som Phil i 'Groundhog Day'.

Endnu en filmklassiker er klar til en opdatering, og denne gang er det Harold Ramis’ eksistentielle rom-com ’Groundhog Day’, der står for skud. Filmen, der udkom i 1993 med en formidabel Bill Murray i hovedrollen, skal ifølge ’Groundhog Day’-skuespiller Stephen Tobolowsky genskabes som tv-serie.

I et nyt afsnit af The Production Meeting Podcast fortæller Tobolowsky, der spillede Ned Ryerson i den originale film: »Jeg arbejdede på ’The Goldbergs’ eller ’Schooled’, en af serierne hos Sony, og en af producerne så mig og sagde: ’Stephen! Stephen! Vi arbejder på en ’Groundhog Day’-tv-serie. Kunne du spille Ned i tv-serien?’ Jeg sagde: ’Ja da. Yeah. Intet problem’ … Men det er Ned tredive år senere. Hvordan er hans liv blevet?«.

Når Tobolowsky således bliver castet i samme rolle som i originalversionen, må vi næsten forvente, der er tale om en tv-serie, der foregår i nutiden – måske endda med samme karakterer i centrum. Det synes dog ikke helt lige så sandsynligt, at vi kan vente Bill Murray gøre comeback som Phil Connors – men måske han kunne finde på at berige os med en cameo, ligesom han gjorde i ’Zombieland’-fortsættelsen og begge ’Ghostbusters’-reboots.  

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af