Der er monstre overalt i ny trailer til J.J. Abrams og Jordan Peeles HBO-horrorsatsning ’Lovecraft Country’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Vi nærmer os premieren på en af årets mest imødesete streaming-satsninger: HBO-horrorserien ’Lovecraft Country’. Serien, der er skabt af Misha Green (’Sons of Anarchy’) og produceret af de ombejlede herrer J.J. Abrams og Jordan Peele, får premiere i næste måned, og med en ny trailer til serien kaster serieskaberne en ny dosis benzin på forventningsbålet.

’Lovecraft Country’ er baseret på Matt Ruffs bog af samme navn fra 2016. Fortællingen finder sted i 50’ernes racesplittede USA, hvor den unge Atticus Freeman (spillet af Jonathan Majors fra ’The Last Black Man in San Francisco’) drager på roadtrip med veninden Letitia (Jurnee Smollet-Bell fra ’Birds of Prey’) i en søgen efter sin forsvundne far (Michael Kenneth Williams fra ’The Wire’).

»Vi er omgivet af monstre,« lyder det grådkvalt fra hovedpersonen i traileren. Og ganske rigtigt: Monstrene er overalt – både i form af overnaturlige drage/blæksprutte-hybrid-uhyrer og helt almindelige hvide menneskemonstre. Hvilke der kommer til at være mest uhyggelige, når alt kommer til alt, må tiden vise – begge arter synes at skabe rigeligt med gru i traileren.

’Lovecraft Country’ får premiere på HBO Nordic den 17. august.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af