Netflix’ nye datingprogram skiller sig markant ud fra de forrige – se traileren til ‘Love on the Spectrum’

Når man hører, at Netflix er klar til at lancere en ny datingserie, vil fans af ’Too Hot Too Handle’ og kritikere af ’Love is Blind’ sikkert allerede have formet sig en mening om, hvorvidt de vil trykke play, når ’Love on the Spectrum’ udkommer på streamingtjenesten.

’Love on the Spectrum’ rummer dog en helt anden dimension og kan måske bedst sammenlignes med en dokumentar-dating-udgave af Netflix’ fantastisk oplysende drama ’Atypical’.  ’Love on the Spectrum’ handler nemlig om syv singler med autisme, der kaster sig hovedkulds ud i det skræmmende og besværlige datingliv, der kan være kompliceret nok i forvejen, også selvom man ikke befinder sig på autismespektret.

Ifølge Netflix viser serien »singler på autismespektret, idet de tager deres første skridt inden for dating. Med støtte fra deres familier og eksperter får de kærlighedssøgende hjælp til et par praktiske færdigheder, der kan navigere dem i den rigtige retning (i deres søgen på kærlighed, red.)«.

Med ’Love on the Spectrum’ forsøger Netflix at sætte en tryk streg under, at mennesker med autisme har lige så meget brug, lyst og ret til intimitet og partnerskab som alle andre.

Om det i sidste ende vil føles som et nybrud eller som udnyttelse, vil tiden vise, når ‘Love on the Spectrum’ kan ses 22. juli på Netflix.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af