Traileren til Luca Guadagninos HBO-serie ‘We Are Who We Are’ smager af teen spirit og lyster

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

En af efterårets suverænt mest ventede serier er filmskaber Luca Guadagninos (‘Call Me By Your Name’, ‘Suspiria’) sjælfulde ungdomsfortælling ‘We Are Who We Are’, der lander på HBO Nordic til september.

I serien spiller det upcoming stortalent Jack Dylan Grazer (‘It’, ‘Shazam’) den indadvendte teenager Fraser, som flytter med sine to mødre (Chloë Sevigny og Alice Braga) til en amerikansk militærbase i italienske Veneto.

Her møder han selvsikre Caitlin (Jordan Kristine Seamón), som har boet på basen i flere år sammen med broren Danny (Spence Moore II), faren Richard (Kid Cudi) og moren Jenny (Faith Alabi).

De to unges spirende venskab og romance sætter en kædereaktion af begivenheder, oprør og lyster i gang – på en baggrund af italienske landskaber og en drømmerisk æstetik, der ikke synes helt ulig atmosfæren i nyklassikeren ‘Call Me By Your Name’ (vi krydser fingre).

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af