Aske Bang og Allan Hyde eksperimenterer med partnerbytte i første trailer til serien ‘Cold Hawaii’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Aske Bang (‘Doggystyle’) og Allan Hyde (‘True Blood’) har sat sig for at dissekere det moderne parforhold med deres nye serie, ‘Cold Hawaii’, der har premiere på Xee den 30. august.

Serien udspiller sig ved Vesterhavet, nærmere bestemt surfspottet Klitmøller, hvor Bjørn (Bang) bor med sin mangeårige kæreste Karla (Marie Tourell Søderberg). De er mere end klar til at få børn og har sex efter et nøjeplanlagt skema, der følger Karlas ægløsning.

Men da han får besøg af bedstevennen Mads-Emil (Allan Hyde) og hans nye kæreste Simone (Marie Boda), vækkes et gammelt kompleks til live hos Bjørn: Han har aldrig givet Karla orgasme. Med ét får Bjørn en fiks idé: Hvad med at bytte partnere for en aften?

Både parforhold og venskab truer dog med at kollapse, efterhånden som idéen griber om sig og Mads-Emil må kæmpe for at skjule sin fortid med Karla fra Simone.

‘Cold Hawaii’ er skrevet og instrueret af Aske Bang og Allan Hyde. Serien markerer Bangs første instruktørprojekt siden hans Oscar-nominering for kortfilmen ‘Silent Nights’, mens Hyde springer ud som instruktør efter blandt andet at have skrevet episoder til ‘Perfekte steder’ samt manuskriptet til talentfilmen ‘Sange i solen‘.

‘Cold Hawaii’ kan ses på Xee fra 30. august, hvor de første to afsnit frigives.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af