Daisy Ridley fik ingen roller efter ‘Star Wars: The Rise of Skywalker’

Daisy Ridley fik ingen roller efter ‘Star Wars: The Rise of Skywalker’
Daisy Ridley i 'Star Wars: The Rise of Skywalker'. (Foto: Disney)

Daisy Ridley bragede ind på Hollywood-stjernehimlen som blot 23-årig, da hun landede rollen som Rey i Disneys seneste ‘Star Wars’-trilogi. Man skulle tro, at en hovedrolle i en franchise af den kaliber ville være det perfekte startskud på en lang karriere, men ifølge Ridley hang rollerne ikke på træerne efter ‘The Rise of Skywalker‘.

I et interview med Entertainment Weekly fortæller Ridley, at hun ikke modtog rolletilbud i flere måneder efter den sidste ‘Star Wars’-film havde premiere i 2019.

»Mærkeligt nok var der ingenting, der kom igennem i starten af året (2020, red.). Jeg var sådan: ‘Awww, der er ingen, der vil ansætte mig…’ Der var faktisk masser ting, jeg gik til audition på i starten af året, hvor jeg ikke endte med at få nogle af rollerne. I et øjeblik var jeg sådan: ‘Åh gud!’, men så tænkte jeg bare: ‘Det skal nok lykkes, når tiden er moden«.

Det viste sig at give Ridley en tiltrængt pause fra arbejdet efter at have været centrum for en af verdens største blockbusterfranchises over en femårig periode. Hun har siden landet tre hovedroller i henholdsvis animationsfilmen ‘The Inventor’ og live action-filmene ‘Kolma’ og ‘A Woman of No Importance’.

Næste år er hun aktuel over for Tom Holland og Mads Mikkelsen i science fiction-filmen ‘Chaos Walking’, der har været undervejs i adskillige år efter diverse omskrivninger og reshoots.

Helt skidt står det altså ikke til for Daisy Ridley.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af