Daniel Kaluuya bejler til en Oscar som historisk Black Panther-leder i ‘Judas and the Black Messiah’ – se traileren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Black Panther-lederen Fred Hampton var kun 21 år gammel, da han blev snigmyrdet af FBI, som tvang kriminelle William O’Neal til at hjælpe dem med at føre ham til tavshed.

Nu vækkes den virkelige historie fra 1968 til live i ‘Judas and the Black Messiah’ – og den er mere aktuel end nogensinde før. Daniel Kaluuya indtager rollen som Hampton, der tager O’Neal (LaKeith Stanfield) under sine vinger, uvidende om hans samarbejde med politiet.

Filmen følger Hamptons kamp for at gøre en ende på politivold og mord mod sorte og opnå frihed. Jesse Plemons spiller FBI-agenten, der får til opgave at sætte en stopper for Hamptons virke. At dømme fra første trailer er der tale om et hæsblæsende drama med store præstationer over hele linjen.

‘Judas and the Black Messiah’ produceres af Ryan Coogler, der med ‘Black Panther’ og ‘Fruitvale Station’ skildrede race og undertrykkelse på fremragende vis.

Det relativt ubeskrevne blad Shaka King har instrueret filmen, der allerede nu har fået Oscar-buzz for særligt Kaluuyas portræt af den historiske person.

Filmen skulle have haft premiere i august 2020, men er udskudt til 2021, hvor der satses på en biografpremiere.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af