’Stranger Things’-stjerne er blevet hacket

’Stranger Things’-stjerne er blevet hacket
Noah Schnapp til Golden Globe Awards. (Foto: Emma McIntyre/Getty Images)

Noah Schnapp, som spiller Will Byers i Netflix-hitserien ’Stranger Things’, blev i lørdags offer for et omfattende Twitter-hack. I løbet af lørdag aften, blev der på Schnapps profil publiceret og delt en række ubehagelige opslag om alt fra selvmord til seksuelt indhold.

Dette bekræfter skuespilleren i en story på Instagram, hvor han skriver: »Nogen har hacket min Twitter. Det er ikke mig. Jeg prøver at komme tilbage, og jeg lader jer vide, når jeg er det«.

Før hacket havde den unge skuespiller ikke postet et tweet siden 16. juli, men i lørdags gik hans profil amok. Her blev der delt billeder fra andre profiler, hvor man blandt andet kan se Schnapp ryge og blive tæsket. Andre opslag inkluderede seksuelt indhold, racistiske udsagn samt udtalelser vedrørende selvmord. Alle opslagene er nu blevet fjernet.

Hacking-angrebet sker i kølvandet på flere lignende angreb på store offentlige profiler, heriblandt på Elon Musk, Barack Obama og Joe Biden.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af