‘Atlanta’ sæson 3 og 4 er udskudt – igen

‘Atlanta’ sæson 3 og 4 er udskudt – igen
Lakeith Stanfield og Donald Glover i 'Atlanta'.

Vi må se langt efter tredje og fjerde sæson af ‘Atlanta’, der oprindeligt var tiltænkt en premiere i starten af næste år.

Optagelserne til den fremragende hitserie er endnu engang blevet udskudt på grund af corona og går nu først igang i starten af 2021. Det bekræfter formanden for FX Networks John Landgraf.

Han tilføjer dog, at serien vil få premiere senere på året – dog uden at angive en specifik premieredato. Men hvis alt klapper, kunne man håbe på, at tredje sæson er klar til efteråret 2021.

På trods af, at der også opstod store forsinkelser i forbindelse med udviklingen af tredje sæson, kan Landgraf yderligere fortælle, at Donald Glover og hans frygtløse hold har været ekstremt produktive gennem de sidste par måneder, hvor de har skrevet hele seriens tredje og fjerde sæson.

De to nye sæsoner vil stadig blive optaget i forlængelse af hinanden, hvilket også var den oprindelige plan, inden corona greb om sig. Det betyder forhåbentligt, at fjerde sæson udkommer et halvt års tid efter tredje ombæring.

Begge sæsoner vil bestå af otte afsnit, mens første og anden sæson talte henholdsvis 10 og 11 episoder. Vi krydser fingre for et snarligt gensyn med Paper Boi og co.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af