Jude Law og Carrie Coon fanges i et foruroligende familiemareridt – se traileren til den ventede ‘The Nest’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Efter ni år er Sundance-vinder Sean Durkin snart klar med det psykologiske thrillerdrama ’The Nest’, som blev flot modtaget ved visningen på årets Sundance Festival i starten af året.  

Den første trailer er netop udgivet, og her får vi et indblik i en stærkt kriseramt familie, der kommer på dybt vand som følge af en drastisk livsændrende beslutning.

Filmen fortæller historien om forretningsmanden Rory (Jude Law) og hans amerikanske familie, der i 1980’erne forlader deres hjem i en amerikansk forstad for at vende tilbage til hans hjemstavn i England. Her slutter Rory sig til sit tidligere firma, indtil drømmen om en bedre tilværelse bliver udfordret af ubehagelige sandheder, der hjemsøger deres ægteskab.

’The Nest’ er skrevet og instrueret af Sean Durkin og er hans anden spillefilm efter den barske ’Martha Marcy May Marlene’, som vandt et hav af priser – heriblandt prisen for bedste instruktør på Sundance Film Festival i 2011.

Foruden Jude Law og Carrie Coon er barneskuespilleren Charlie Shotwell og Oona Roche at finde på rollelisten.

Filmen får amerikansk biografpremiere 18. september, mens en dansk biografpremiere er sat til foråret 2021.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af