Maisie Williams kæmper med afslag i kølvandet på ‘Game of Thrones’: »Jeg havde aldrig før fået et nej«

Maisie Williams kæmper med afslag i kølvandet på ‘Game of Thrones’: »Jeg havde aldrig før fået et nej«
Maisie Williams som Arya Stark.

Maisie Williams blev verdenskendt, da hun i 10 år brillerede i rollen som Arya Stark i tidens største hitserie ’Game of Thrones’.

Men skuespilkarrieren efter det store gennembrud er ikke en dans på roser. Tiden efter det store fantasybrag har nemlig budt på en række afslag, som Williams ingenlunde var forberedt på.

»Det er næsten sværere, da jeg aldrig før havde fået et nej. ’Game of Thrones’ var det andet projekt, jeg nogensinde havde været til audition på. Det var serien, der startede min karriere«, fortæller hun til The Telegraph og fortsætter: »Denne branche er bygget på afvisninger, og det har jeg bestemt erfaret nu. Man er nødt til at lære, hvordan man kan overvinde dem og ikke tage det personligt«.

Nu hvor Williams har mærket den benhårde konkurrence i Hollywood på nærmeste hold, har hun dog også fået en klarere idé om, hvad hun vil gå efter i fremtiden.

»Det har været virkelig godt for mig og mit mentale helbred at have en form for retning at gå efter. Jeg læner mig ikke bare tilbage og afventer, men nu har jeg en rigtig plan«, fortæller den britiske skuespiller.

Planen indeholder en meget specifik liste over mål, blandt andet at spille med i en film, der har premiere på Cannes Film Festival eller nogle af de andre prestigefyldte filmfestivaler, arbejde med flere kvindelige instruktører og selv producere.

Williams er aktuel i ’X-Men’-spinoffet ’The New Mutants’, som i øjeblikket kan ses i biografen.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af