Netflix’ gyserserie ‘The Haunting of Bly Manor’ ser voldsomt skræmmende ud i ny trailer

STREAMING TOGETHER
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Er du bange for spøgelser? Så gør du nok klogt i at holde dig langt væk fra Mike Flanagans ‘The Haunting of Hill House‘-opfølger ‘The Haunting of Bly Mator’, hvor de døde vender tilbage og hjemsøger de levende.

Serien, der efter en tidligere teaser nu har fået sin officielle trailer, foregår i den mest mytologiske gysersetting af dem alle: En hjemsøgt herregård. Henry Wingrave (Henry Thomas) hyrer en ung børnepasser (Victoria Pedretti) til at flytte ind på herregården for at passe sin forældreløse nevø og niece, som på tragisk vis har mistet deres au pair. Men der er noget på gården, som ikke helt stemmer.

Flanagans nye gyserserie er løst baseret på Henry James’ gotiske roman ‘The Turn of the Screw’ og er lavet af samme hold som den kuldegysende søsterserie ‘The Haunting of Hill House’, som Flanagan også var torvholder på.

De to serier er ikke direkte forbundne, men gyserinstruktøren har dog givet genvalg til flere af skuespillerne, herunder Victoria Pedretti, Henry Thomas, Oliver Jackson-Cohen og Kate Siegel.

‘The Haunting of Bly Manor’ får premiere 8. oktober på Netflix.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af