Cary Fukunaga skal instruere Steven Spielberg og Tom Hanks’ nye miniserie om Anden verdenskrig

Cary Fukunaga skal instruere Steven Spielberg og Tom Hanks’ nye miniserie om Anden verdenskrig
Cary Fukunaga (Foto: Eamonn M. McCormack/Getty Images)

Cary Fukunaga har været en særdeles ombejlet instruktør siden den virtuøse første sæson af ‘True Detective’.

Nu går han direkte fra sit største projekt til dato, den længeventede Bond-film ‘No Time to Die’, til et samarbejde med selveste Steven Spielberg og Tom Hanks på deres kommende Anden verdenskrigsserie, ‘Masters of the Air’. Ifølge Deadline skal Fukunaga instruere miniseriens tre første afsnit for Apple TV+.

‘Masters of the Air’ lader til at være Spielberg og Hanks’ spirituelle efterfølger til ‘Band of Brothers’ og ‘The Pacific’, der begge tog favntag med den amerikanske deltagelse i Anden verdenskrig.

Denne gang vender makkerparret linsen mod de amerikanske og britiske bombepiloter, som risikerede liv og lemmer, da de bragte krigen til tyskernes dørtrin.

‘Masters of the Air’ har et massivt budget på 250 millioner dollars. Det er mere end dobbelt så meget som hele sæson 8 af ‘Game of Thrones’, hvilket eftersigende fik HBO til at droppe projektet. ‘Masters of the Air’ har ellers været i udvikling hos HBO siden 2013, hvor de tidligere samarbejder med Spielberg har indbragt kabelkanalen 14 Emmy-statuetter (seks for ‘Band of Brothers’ og otte for ‘The Pacific’, herunder to for bedste miniserie).

‘Masters of the Air’ kommer til at bestå af 10 afsnit. Optagelserne begynder først i marts 2021, så vi endnu væbne os med tålmodighed. Rollelisten samt seriens resterende instruktører er endnu ikke offentliggjort.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af