Den ventede Pixar-film ‘Soul’ ryger direkte på Disney+

Den ventede Pixar-film ‘Soul’ ryger direkte på Disney+

Da Disney sendte ‘Mulan’ direkte på Disney+, understregede man, at det ikke ville danne præcedens – at det var en undtagelse i en undtagelsestilstand forårsaget af corona.

Men det var åbenbart ikke mere en enlig svale, end at også den ventede Pixar-film ‘Soul’ nu stryger samme vej. Filmen kommer ud på Disney+ 25. december, også i Danmark.

‘Soul’ er instrueret af Pete Docter, der stod bag den hyldede ‘Inside Out’. Den handler om musiklæreren Joe Gardner (Jamie Foxx), der drømmer om en karriere som jazzmusiker. Da han endelig lander sit første job, falder han uheldigvis ned i et kloakhul og transporteres til en anden verden. Her møder han 22 (Tina Fey), en sarkastisk teenager, der ligesom han er fanget i den mystiske kloak.

Sammen forsøger de at finde tilbage til den virkelige verden, men rejsen derhen kommer til at kræve store mængder af selvindsigt.

»En ny original Pixar-film er altid en særlig anledning, og denne i sandhed hjertevarme og sjove historie om menneskelig forbindelse og at finde ens plads i verden vil være en lækkerbisken for familier at nyde sammen i juleferien«, udtaler Disneys topboss Bob Chapek i en pressemeddelelse.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af