Mads Mikkelsen skal spille over for Armie Hammer i kommende spionfilm

Mads Mikkelsen skal spille over for Armie Hammer i kommende spionfilm
Mads Mikkelsen. (Foto: Andreas Rentz/Getty Images)

Sikke en duo! Vores egen verdensstjerne Mads Mikkelsen har linet sin næste internationale rolle op, hvor han skal spille over for Armie Hammer, der med vild bravur genoplivede en ellers mildt kuldsejlet karriere med ‘Call Me By Your Name’.

I ‘The Billion Dollar Spy’ skal Hammer spille en CIA-agent, der i Moskva i slutingen af Den Kolde Krig bliver venner med en russisk ingeniør, spillet af Mikkelsen, som viser sig at kunne indvie agenten i væsentlige oplysninger om det sovjetiske styre. Fortællingen er bygget på virkelige begivenheder.

Bag filmen står Amma Asante, der har instrueret ‘Belle’ og ‘Kærlighed kender ingen grænser’ samt afsnit af ‘The Handmaid’s Tale’ og ‘Mrs. America’. Optagelserne skal starte næste år i Østeuropa.

For Mads Mikkelsen følger rollen et fænomenalt år, hvor han har fået stor ros for Thomas Vinterbergs ‘Druk’ og nu er på vej med Anders Thomas Jensens ‘Retfærdighedens ryttere’ (premiere 19. november), der må formodes at blive et storhit.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af