Netflix-direktør går skarpt i rette med kritikerne af den omdiskuterede ’Cuties’

Netflix-direktør går skarpt i rette med kritikerne af den omdiskuterede ’Cuties’
'Cuties'.

Netflix-direktør Ted Sarandos er uforstående over for den censurdebat, der er opstået i USA i kølvandet på premieren på den Sundance-vindende coming of age-film ’Cuties’.

»Det er en film, der er blevet meget misforstået af en del af publikummet, særligt i USA. Filmen taler for sig selv. Det er en meget personlig voksenfilm, det er instruktørens egen historie, og den har tydeligvis klaret sig godt på Sundance, uden at skabe konflikter og har kørt i biograferne i hele Europa uden at skabe konflikter«, udtalte Sarandos i går til et virtuelt Mipcom-event.

Dertil tilføjede han også, at Netflix aldrig havde haft i sinde at foretage ændringer i filmens indhold inden streamingpremieren, selvom streamingtjenesten havde tilbagetrukket og undskyldt for plakaten, efter kritikere hævdede, at markedsføringen bidrog til at seksualisere børn.

Den franske film er baseret på instruktør Maïmouna Doucourés egen historie og handler om den senegalesisk-muslimske pige Amy, der gør oprør mod sin konservative families traditioner og kultur, da hun tilslutter sig en frisindet dansegruppe på en amerikansk skole.

’Cuties’ kan ses på Netflix.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af