Nicole Kidman er klar på ‘Big Little Lies’ sæson 3

Nicole Kidman er klar på ‘Big Little Lies’ sæson 3
'Big Little Lies'-holdet til 2018's Golden Globes, hvor de vandt for bedste miniserie. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Hell yes: ‘Big Little Lies’, en af tidens mest velspillede såvel som absurd stjernespækkede serier er muligvis på vej med en tredje sæson.

Det afslører hovedrolleindehaver Nicole Kidman i et nyt radiointerview for JAM Nation og medgiver, at selvom historien ikke er udviklet endnu, så skulle alle involverede være ivrige efter at tage en tur mere i manegen i kystbyen Monterey, California (hvor kvindevenskaberne i centrum udfordres af giftige intime relationer, curling-forældre fra helvede og ikke så lidt moralsk fordærv).

»En historie er ved at tage form – forfatter Liane Moriarty skriver på en bog. Alle i vores gruppe af kvinder er klar på det. Det handler mest af alt om at få konkretiseret bunken af ideer«, forklarede Kidman.

Kollegerne i den Emmy- og Golden Globe-vindende HBO-serie tæller Reese Witherspoon, Laura Dern, Shailene Woodley og Zoë Kravitz, mens Alexander Skarsgård og Meryl Streep har indtaget scenestjælende biroller i henholdsvis sæson et og to.

‘Big Little Lies’ er tilvejebragt af superproduceren David E. Kelley, som udover at have skabt ‘Ally McBeal’ i 90’erne også står bag den HBO-aktuelle ‘The Undoing’, der ligeledes har Kidman i hovedrollen.

‘Big Little Lies’ sæson 1-2 kan ses på HBO Nordic.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af