Ny biopic viser David Bowies tidlige karriere – se første trailer til ‘Stardust’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Oven på de meget populære, Oscar-vindende musikerportrætter ‘Bohemian Rhapsody’ og ‘Rocketman’ om henholdsvis Queen og Elton John, er det nu en anden stor artists tur til at få sin egen biopic.

Fiktionsfilmen ‘Stardust’, som netop har fået sin første trailer, følger således David Bowies tidlige karriere, hvor han blev misforstået af de fleste, indtil det store gennembrud.

Den talentfulde skuespiller og musiker Johnny Flynn (‘Lovesick’, ‘Beast’) ses i hovedrollen over for blandt andre Marc Maron (‘Glow’) som manageren Ron Oberman og Jena Malone (‘The Neon Demon’) som sangerens første kone, Angie Bowie. Dramaet er det første Hollywood-filmprojekt for den relativt ukendte indie-instruktør Gabriel Range.

I modsætning til de ovennævnte storsællerter er ‘Stardust’ ikke lavet med Bowie-familiens godkendelse. Ifølge sønnen Duncan Jones (instruktøren bag ‘Moon’ og ‘Warcraft: The Beginning’) betyder det dermed, at den afdøde sangers musik slet ikke optræder på lydsporet.

Der er endnu ikke annonceret en premieredato for ‘Stardust’, hvis trailer kan ses herover.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af