Paul Rudd disser Robert Downey Jr. i fantasy football med episk ‘Black Sabbath’-parodi

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I en coronatid, hvor det kan være svært at se lyset for enden af tunnelen, kan vi takke Marvel-guldkalvene Joe og Anthony Russo for at give os noget, vi kan grine af med anden sæson af ’The AGBO Superhero Fantasy Football League’.

I konkurrencen dyster de velkendte Marvel-superhelte mod hinanden i deres egen superhelteliga, hvor de spiller for velgørenhed i online-spillet ’Fantasy Football League’, hvor du kan stille dit eget NFL-hold.

I løbet af de seneste par uger har brødrene i den forbindelse produceret kreative og sjove videoer af de forskellige Marvel-stjerner, der sviner hinanden i kampen om at vinde konkurrencen.

I den seneste video kan vi for eksempel opleve ’Ant-Man’-stjernen Paul Rudd disse Robert Downey Jr. aka. Iron Man i en yderst gennemført og underholdende parodi på ’Black Sabbath’s musikvideo til ’Iron Man’. Her giver Rudd den gas i bedste 70’er-stil, mens han dropper den ene spydige linje efter den anden.

De øvrige videoer inkluderer stjerner som Karen Gillian, som også giver den fuld skrue i en sang om, hvor meget hun vil give Chris Hemsworth baghjul i konkurrencen.

Konkurrencen løber til og med NFL-slutspillet, så det bliver spændende at se, hvordan trashtalk-krigen udvikler sig, når Chris Evans, Tom Holland og resten af ’Avenger’-holdet byder ind med deres bidrag til de interne stridigheder.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af