Ta-Nehisi Coates’ bestseller bliver til usædvanlig HBO-special – se traileren til ‘Between the World and Me’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

HBO er snart aktuel med den stjernespækkede HBO-special, der er baseret på Ta-Nehisi Coates’ bestsellerbog ’Between the World and Me’ fra 2015, som i 2018 blev adapteret til en teaterforestilling.

Den første teaser er netop udgivet, og her får vi en forsmag på et eksperimenterende format, der adskiller sig væsentligt fra HBO’s øvrige indholdskatalog.

Baseret på bogen og teaterforestillingen tager filmen udgangspunkt i et brev til Coates’ teenagesøn, som omfatter farens personlige tanker og erfaringer om at være sort i USA.

I en kombination af bidder fra teaterforestillingen, dokumentariske klip fra skuespillernes hverdagsliv, arkivoptagelser og animation vil filmen diskutere historiske og nutidige racismespørgsmål, heriblandt slaveri, politivold og systemisk racisme.  

I filmen optræder store stjerner som Mahershala Ali, Angela Bassett, Angela David, Kendrick Sampson, Yara Shahidi og Oprah Winfrey.

Bag står Kamilah Forbes, som også fungerede som instruktør på teaterforestillingen.

Filmen får premiere på HBO Nordic 21. november.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af