Zazie Beetz kæmper med tre ufødte sjæle i traileren til den hypede ‘Nine Days’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

En af de helt store overraskelser på årets Sundance Filmfestival var instruktørdebuten ‘Nine Days’ fra brasiliansk-japanske Edson Oda, som fik fine anmeldelser over hele linjen. Nu er den første trailer landet, og den inviterer os med ind i et univers mellem det jordiske og det hinsides.

Handlingen udspiller sig omkring den gudeagtige Will, som holder til i et lille hus et sted ude i universet, afsondret fra al civilisation. Will bruger sine bruger sine timer på at streame livet på Jorden gennem en teknologi, der giver ham direkte adgang til menneskers synsvinkel.

En dag forsvinder et af subjekterne, og det efterlader en plads åben for et nyt liv på jorden. Will (Winston Duke fra ‘Us’ og ‘Black Panther’) tilkalder en gruppe af ufødte sjæle (i menneskeskikkelser) for at føre dem igennem et ni-dags testforløb med henblik på at udvælge den rette kandidat til at optage den ledige plads på Jorden.

Udover byder filmen på en imponerende indiecast med navne som ‘Joker’- og ‘Atlanta’-stortalentet Zazie Beetz og Bill Skarsgård fra ‘Castle Rock’.

Oda har indtil nu primært beskæftiget sig kortfilm og musikvideoer, men bliver efter alt at dømme et navn vi skal holde et vågent øje med i fremtiden.

‘Nine Days’ får premiere den 27. januar i USA, og vi krydser fingre for, at den finder vej til Danmark kort efter.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af