David Lynch skal efter sigende instruere tv-serie for Netflix

David Lynch skal efter sigende instruere tv-serie for Netflix
David Lynch i 'Twin Peaks: The Return'.

Det er efterhånden tre år siden, at David Lynch sprængte rammerne for tv-serieformatet med det vanvittige sansebombardement ‘Twin Peaks: The Return‘.

Nu er den mystiske auteur igen klar til at kaste sig over tv-mediet. Ifølge fansiden Welcome To Twin Peaks og branchebladet Production Weekly påbegynder Lynch nemlig produktionen på en tv-serie for Netflix med arbejdstitlen ‘Wisteria’ til maj 2021.

Hverken Lynch eller Netflix har bekræftet nyheden, men det virker langt fra utænkeligt al den stund, at Lynch begyndte sit samarbejde med streaminggiganten tidligere på året med kortfilmen ‘What Did Jack Do?‘.

I mellemtiden har Lynch holdt sig travlt beskæftiget med sin YouTube-kanal, hvor man dagligt har kunnet følge med i instruktørens bizarre vejrudsigter.

Den gådefulde instruktør har tidligere annonceret sin pension fra filmmageri, da han i 2017 bekendtgjorde, at ‘Inland Empire’ ville blive hans sidste film. Men det lader altså ikke til at gælde for tv-serier.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af